I min värld

I min värld
Mina funderingar över stort o smått

torsdag 20 maj 2010

Dagen igår

Var varm och solig HELA dan. Vart tog regnet vägen? men det vågar jag inte säga högt

Eftersom jag är en fegis så tog jag tåg o buss till Stockholm så sambon fick hämta upp mig på stationen där. Jag bara hatar att köra i den stan, det är alltid vägbygge och omvägar och jag har aldrig en aning om vart jag ska. Jag är den där typiska kärringen som vimsar mellan filerna och får tutningar till höger o vänster för att jag hindrar farten och alla andra som vill fram och vet vart dom ska. Nä ska jag köra där så ska det var mitt i natten när alla sover så jag hinner med att tänka.

Sambon hämtade upp mig sen drog vi ut på Djurgården och strosade lite på Skansen, käkade middag på ett ställe som hette nånting som jag inte kommer ihåg just nu (japp jag lider av namndyslexi och kommer aldrig ihåg namn)
På Skansen träffade vi en amerikan som var något udda, tydligen hade han köpt en ny volvo av nåt slag och i köpet ingick en resa till Sverige för att hämta bilen? En sak är säker han såg definitivt inte ut som en som kunde hosta upp en halv mille (sambons gissning på vad volvon kostade) för att köpa bil. Han var väldigt sjavigt klädd, långt hår, keps, tatueringar i ansiktet, ja ansiktet! Lite stjärnor som var ingaddade under ögonen. Sen hör o häpna, eyeliner, ja karln hade eyeliner!? Lösnaglar som säkert var två cm långa! Jag trodde inte mina ögon utan var tvungen att lite diskret kolla en gång till, jupps det var lösnaglar!
Sen började han berätta om sin fru som var från Sibirien. Hmm då hade jag precis placerat honom i bögfacket :-)

Man ska inte döma hunden efter håren eller så var det dolda kameran så det stänkte om det ....

Efter middagen knatade vi iväg till Cirkus för att se konserten med Joe Bonamassa och jag säger bara det vilket ös!!!
Jag är förundrad över att taket på Cirkus är kvar efter det här uppträdandet, publiken stod upp och formligen vrålade och Joe han spelade och sjöng så det stod härliga till.
Sambon var supernöjd med sin present och både han och jag konstaterade att vi gärna skulle gå en gång till.
Nästa månad väntar AC/DC på oss på Stadion i Stockholm, jag gissar att det blir lika mycket ös då :-)

1 kommentar:

Gafflan sa...

Man ska aldrig döma hunden efter håren det är tydligt ;D Trevligt att sambons present blev så lyckad :D