I min värld

I min värld
Mina funderingar över stort o smått

torsdag 23 september 2010

Nu har jag slängt reklamen....

utan att sambon har fått titta på den, jag gör så ibland och då märker han inte ens att han inte har fått se den :-)
Eftersom han konstant ligger två dagar efter med posten så kan jag lyckas ibland.

Förra veckan när jag låg på sjukan ett par dagar så hotade dom mej med en gastroskopi, jag meddelade glatt att ska dom stoppa ner slangar i min hals så lär dom söva mig först och läkaren lovade att skriva det på remissen. Jag har gjort en gastro innan och jag vägrar att göra det igen utan sedering.

I förrgår ringde dom från sjukhuset, jag skulle in idag kl.14 vilket innebar en hel dag utan mat o vatten. I min stilla enfald trodde jag stenhårt på att jag skulle få en klubba i huvudet eller nåt....
Men si den gubben gick inte .....det blev till att passera gå utan att inkassera pengar. Tant doktor testade två gånger och bägge gångerna spydde/ulkade jag rakt ut (det lilla som fanns där)slet ut alla instrument i ren panik när jag inte fick luft sen fick jag gå därifrån och skämmas.

Jag som egentligen är en lugn o sansad person och jag har dessutom jobbat på kirurgen i många herrans år och kan det här utan och innan.
Jag kan bara konstatera att det går tamejfan inte! Så fort jag får in slanghelvetet i munnen och dom närmar sig bakre delen av munnen/halsen så får börjar jag ulka och slita ut alla slangar i ren panik. Tårarna bara sprutar och jag hyperventilerar.

Jodå jag påpekade att jag hade bett om sedering men dom hade missat det som sagt och hon ville försöka ändå.
Enda trösten var väl att jag kom hem tidigt och kunde börja städa istället, numera är köksbordet fritt från allt utom laptopen :-)

3 kommentarer:

conny sa...

Köksbordet fixat! Resten fixar du vilken dag som helst! ;-)

I min värld sa...

tja resten tog jag när jag ändå väntade på sambon

Cici sa...

Urk, jag förstår att du fick panik, jag skulle nog ha reagerat lika dant. Obegripligt att någon klarar det i vaket tillstånd!
Men du fick kanske en adrenalinkick så att städningen gick som en dans.
Reklam har jag tackat nej till i 20 år tror jag. Nu börjar texten att blekna på klistermärket och genast hamnar det reklam i lådan. Det blir till att ta en tuschpenna och fylla i texten snarast.