I min värld

I min värld
Mina funderingar över stort o smått

måndag 31 oktober 2011

Bloggtorka

Är bara förnamnet!
Inget är kul just nu, trots partyn och födelsedagar . INGET. ÄR, KUL.
Jag har tappat lusten för det mesta just nu, motion, löpning, dator, jobbet, flytten.
Jag saknar sonen så det värker,
Jag o sambon bara jobbar o sliter. Äta sova jobba typ.
Det är knappt jag orkar engagera mig i maten utan det blir enklast tänkbara.
Återkommer när humöret är bättre

lördag 22 oktober 2011

Party


Party på lördagskvällen är aldrig fel! Jag lyckades få fribiljetter till Skybar här i stan med gratisbuffé (som var sådär) och underhållning hela kvällen av Henkobenkoband. Vi hade en mycket lyckad kväll med vin, dans och sång. Kanske inte i den ordningen men lite av allt blev det.
PS. Jag jobbar med Benko därav fribiljetterna :-)

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

tisdag 18 oktober 2011

LIfe so far

Pappsen är ok igen eller hur man nu ska uttrycka det efter en hjärtinfarkt. Han är trött och medtagen men eftersom han svarar bra på mediciner och operationen får han åka hem idag. *sköönt*
Sambon är ok han också, dödligt sur på kirurgen som inte tycker att han ska plocka av bandaget men annars rätt så ok. Det verkar som operationen har lyckats så tillvida att han (tror ) att han har mindre värk och nu hoppas vi på att han ska slippa låsningarna i handleden också.
Min födelsedag försvann spårlöst mer eller mindre. Jag förstörde överraskningsfrukosten för sambon då jag i total glömska steg ur sängen på söndagsmorgonen, här i huset är det jag som är morgonpigg nämligen....
Så när jag stod där och fixade frukost kom sambon ut i köket och blängde lite förgrymmat på mig och undrade om jag inte kunde sova länge en gång om året iaf...
Nå det löste sig det också, jag fick mina paket och tackade ödmjukt för frukosten (och paketen)
Nya mjukisbyxor och löparvantar, en middag på stan väntar också men den tar vi när sambon blir av med bandaget och kan börja röra handen ordentligt.

fredag 14 oktober 2011

Faller en faller två.......falleralla

Kommer ni ihåg den där rebusen? Just nu känns det så här.
Sambon var på operation igår och kom hem lite smått skelögd o trött men vid gott mod. Ont givetvis men inte mycket värre än innan.
I morse ringde telefonen, min mamma ringde o meddelade att pappa fått åka ambulans med blåljus in för en hjärtinfarkt och omedelbar "operation" där de gick in i ljumsken och la ett nät i nåt kärl som var helt tilltäppt av en blodpropp.
Just nu är hans tillstånd stabilt och han är vid gott mod han också. Nu får han stanna på hjärtintensiven ett par dagar för att se om operationen lyckades och hans stabila tillstånd håller i sig.
På söndag fylller jag år, på måndag ska vi skriva förbehållskontrakt med de ev. blivande köparna.

Det känns som om det är lite mycket just nu.
Återkommer när det har lugnat ner sig lite.

torsdag 13 oktober 2011

Väntan

Jag har lämnat sambon nu ....... På operationen alltså inget annat. Just nu tillbringar jag tiden med att sörpla latte o vänta tills jag kan hämta honom igen. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

onsdag 12 oktober 2011

Halva veckan har gått

och i kväll är det mys och lite sorligt eller ledsamt eller nåt.
I morgon ska jag skjutsa in sambon till sjukhuset för en operation av handleden. De ska se om de kan fixa till det så att han slipper ha ont hela tiden. Han är nervös o rastlös här hemma, nervös för att det inte ska lyckas och bli värre. Rastlös för att han ska vänta till på eftermiddagen.
Fast jag misstänker att tiden kommer att gå fortare än vad han vill .......
Jag fick ju helt oförhappandes en semesterdag för sambon måste ha barnvakt när han kommer hem :-)
Nä men man får inte lämna nysövda och nyopererade människor ensamma, så vilkoret för att få åka hem samma dag var att han inte skulle vara själv.

Annars har veckan varit lugn, jobbet har lunkat på. Det är mest äta sova jobba som gäller i veckorna *suck*

lördag 8 oktober 2011

torsdag 6 oktober 2011

Ljuslyktorna

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Dåligt samvete

Har jag absolut inte för att jag har gått hemma, har varit småfebrig o haft ont i halsen.
Det har varit lugna dagar för mig och tror jag välbehövliga.
På lördag är det jobb igen och då börjar vi med ett maraton för det ska tydligen vara party på kvällen, inte ett party jag får vara med på utan några som har hyrt lokaler på jobbet och vi ska vakta stället.

Motorcyklarna ska också stallas upp i helgen och vi fortsätter att förbereda för vår försäljning vilket innebär att vi måste stalla upp cyklarna någon annanstans = mer utgifter.
Det som fattas nu är en köpare eller rättare sagt vi har köpare men inte till det priset vi måste ha ut för att klara nästa boende.

Sambon börjar oroa mig, han gillar inte sitt jobb längre (en massa omorganisationer som inte blev till det bättre såklart) så nu har jag peppat honom att söka nya jobb. Håll tummarna! Sen är han orolig för vårt köp och den stundande operationen på sin arm, rekonstruktionen efter olyckan förra året. Det är mycket nu som han oroar sig för. Han är en grubblande själ den där som jag delar tidning med :-) Jag förstår grubbleriet för jag grubblar också men kan nog till skillnad från honom stänga av de delarna när det blir för mycket och bara "åka med"  Jag går igenom allt i huvudet och älter lite under en tid sen kommer jag oftast fram till att det som jag inte kan påverka är inte lönt att grubbla över och stänger av det. Då har jag gått igenom allt som kan hända och är medveten om vilka risker/fördelar/situationer jag kan ställas inför, alltså är det inte lönt att grubbla mer.

Innan jag gick o la mig i soffan och var sjuk så var jag o handlade på det nya köpcentrumet här i V-ås och ramlade över sötaste ljuslyktorna, varenda kväll har dom varit tända, hur söta som helst.
Jag ska fota dom o lägga upp en bild här lite senare.
Nu ska jag duscha och sen återgå till en bra bok o lite wordfeud :-)

tisdag 4 oktober 2011

Sjuk?

Ont i halsen sen flera dagar, ont i kroppen. Trött, huvudvärk.
Nu skiter jag i det här och sjukanmäler mig ett par dagar så att jag får ordning på eländet.
Antingen är man sjuk eller inte. Sånt här småkrassligt gillar vi inte!