I min värld

I min värld
Mina funderingar över stort o smått

torsdag 29 maj 2014

Fuerteventura

Det enda gröna var golfbanan och ja jag testade golf också 😊



En sammanfattning av träningslägret/semestern: jobbigt, härligt, blandat väder och kargt o stenigt. 
Träningen var sådär, vi vandrade en del i bergen vilket var fantastiskt och skitjobbigt. Personalen sa att det var en rask promenad på ca1,5 timme över berget till grannbyn, jodå men promenad var nog att ta i, klättra, halka och kasa var nog mer rätt ord. 
Lite osorterade bilder: 
Stigarna vi gick på i bergen. Det var otroligt mycket brantare än vad det ser ut att vara på bilderna. 
Playitas där vi bodde


Belöningen efter vandringen och påfyllningen innan vandringen hemåt

måndag 19 maj 2014

De första 25 är klara

Alltså de första 25 milen av 160 innan första servicen. Det är en udda känsla att köra en ny hoj. Inget funkar som jag är van vid men en sak är positiv , jag får inte ont i akterdelen längre!  Tjoho!
Resten vänjer jag mig nog vid :-)
Just nu har jag packat resväskan inför en veckas träning på Fuerteventura fast jag tänker skolka från något pass och sola istället. Imorgon kl nio går/lyfter planet. Skönt är bara förnamnet.  Sen blir det varannan dags jobb i ett par dagar innan det blir Aerosmith i Stockholm. Mycket kul på g är det. 

torsdag 8 maj 2014

Vad sjutton hände?


I lördags var vi på reklamjippo hos en mchandlare och när vi gick ut därifrån hade jag bytt in min mc och spontanshoppat en ny HD Wide Glide 1700 kubik.


 
Det lär bli många extrapass på jobbet nu då?  
För övrigt är det jobb nästa vecka som gäller sen blir det en veckas träningsläger på Fuerteventura. Sköööööönt med sol o värme.